Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/iresbg8w/public_html/header on line 72

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/iresbg8w/public_html/header on line 73
Топло-въздушни камини Neptuni

Ariterm Neptuni е камина с уникална визия и специфично излъчване. Необичайната елипсовидна форма на прозореца и вертикалният въздуховод създават усещане за предизвикателство и индивидуалност. Тя е специално проектирана, за да разучупи рамките на традионните разбирания за визия и дизайн при камините. Камината е изработена в Швеция по най-модерни технологии, което е гаранция за високо качество, надеждност и лесна поддръжка. Стилният горният капак и необичайното стеснение при основа също подчертават ярката индивидуалност на нейната визия.


  Брошура Nepruni
Топло-въздушна камина Ekerium

Ariterm Ekerium е пелетна камина, която се с по-голям от обичайното прозорец, който осигурява добра видимост на пламъка . Стилният горният капак и необичайното стеснение при основа също подчертават ярката индивидуалност на нейната визия. Камината е проектирана и произведена в Швеция по най-модерни технологии, което е гаранция за високо качество, надеждност и лесна поддръжка.


  Брошура Ekerium
Топло-въздушна камина Mysinge

Ariterm Mysinge е пелетна камина със стоманена отливка вместо преден панел, странични панели и горен капак. Извитата форма на прозореца позволява пламъкът да се вижда както фронтално, така и странично. Камината Mysinge е проектирана и произведена в Швеция по най-модерни технологии, което е гаранция за високо качество, надеждност и лесна поддръжка. Камината е изработена изцяло от метални и алуминиеви панели. Горният капак и челният панел се предлагат в шест различни цвята. Основата и страничните панели са оцветени в дискретно матово сиво, което се комбинира отлично с всеки един от опционалните цветове.


  Брошура Mysinge
Топло-въздушна камина Lilla Fro

Въпреки малките си размери и ниско тегло, Ariterm Lilla Fro е напълно фунционална пелетна камина. Тя разполага с достатъчно голям резервоар за пелети, който й осигурява дълъг цикъл на работа без нужда от презареждане. По отношение на КПД тя не отстъпва на по-големите пелетни камини на Ariterm.


  Брошура Lillafro