Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/iresbg8w/public_html/header on line 72

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/iresbg8w/public_html/header on line 73
Aritetm РХ 22

Пелетната горелка РХ 22 е проектирана изработена от Шветската фирма Ariterm. Тя е специално проектирана за вграждане в различни котли и е изключително лесна за инсталация, настройка и експлоатация. Комбинацията от качествени материали и добър дизайн я правят изключително надеждна.


  Брошура РХ22
Ariterm PX 52

Пелетната горелка РХ 52 е проектирана изработена от Шветската фирма Ariterm. Тя е специално проектирана за вграждане в различни котли и е изключително лесна за инсталация, настройка и експлоатация. Комбинацията от качествени материали и добър дизайн я правят изключително надеждна.


  Брошура РХ52
Multijet 40-150 kW

Горелката Multijet на Финландската фирма Ariterm е стъпаловидна горелка захранване от осев горивен шнек. Тя е оборудвана с два или повече вентилатори в зависимост от мощността които осигуряват различни дебити първичен и вторичен горивен въздух

Hakejet 60 - 150 kW

Горелката Hakejet на Финландската фирма Ariterm е тръбна горелка захранване от осев горивен шнек. Тя е оборудвана с два или повече вентилатори в зависимост от мощността които осигуряват различни дебити първичен и вторичен горивен въздух.

Biojet 40 - 150 kW

Горелката Biojet на Финландската фирма Ariterm е комбинация от стъпаловидна горелка и тръбна горелка захранвана от осев горивен шнек. Тя е оборудвана с два или повече вентилатори в зависимост от мощността които осигуряват различни дебити първичен и вторичен горивен въздух.