Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/iresbg8w/public_html/header on line 72

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/iresbg8w/public_html/header on line 73
Biomatic+ 40

Серията Biomatic+ на Шведсткото подразделение на Ariterm е най-новата разработка на фирмата. Biomatic+ 40 е икономично, надеждно и екологично чисто решение, съвместяващо в едно котел за централно отопление, пелетна горелка и проточен бойлер за БГВ (битова гореща вода). Biomatic+ 40 е оборудван с мешанична система за почистване на тръбите на топлообменика. Системата е автоматична и посредством нея котела поддържа високо КПД.

Biomatic+ 20

Серията Biomatic+ на Шведсткото подразделение на Ariterm е най-новата разработка на фирмата. Biomatic+ 20 е икономично, надеждно и екологично чисто решение, съвместяващо в едно котел за централно отопление, пелетна горелка и проточен бойлер за БГВ (битова гореща вода). Biomatic+ 20 е оборудван с мешанична система за почистване на тръбите на топлообменика. Системата е автоматична и посредством нея котела поддържа високо КПД.

BioComp 40 - 150 kW

Серията BioComp на Финландското подразделение на Ariterm е най-новата разработка на фирмата. BioComp е икономично, надеждно и екологично чисто решение, съвместяващо в едно котел за централно отопление и проточен бойлер за БГВ (битова гореща вода). BioComp е котел който може да бъде комбиниран с различни видове горелки на Ariterm (PX 52, Multijet, Biojet и Hakejet).