Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/iresbg8w/public_html/header on line 72

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/iresbg8w/public_html/header on line 73
Серия EOS

Серията EOS на Италианската Uniconfort е изработена от стомана и облицована с огнеупорно керамично покритие (шамот) с високо съдържание на алуминиев оксид. Горивната камера е хибридна – комбинация от неподвижна и движеща се стъпаловидна части. Тя е изработена от сплав устойчива на температура и отлагане на шлака , а при по-големите мощности стъпалата на горивната камера се охлаждат от вода.

Серия Arimax Bio 150 - 3000 kW

Серията Arimax Bio е разработка на Финландското подразделение на Ariterm. Arimax Bio е икономично, надеждно и екологично чисто решение, съвместяващо в едно котел за централно отопление и проточен бойлер за БГВ (битова гореща вода). Arimax Bio е котел който може да бъде комбиниран с различни видове горелки на Ariterm (Multijet, Biojet и Hakejet). Котела е стандартно оборудван с механична система за почистване на тръбите на топлообменика. Системата е автоматична и посредством нея котела поддържа високо КПД.

Серия Global

Серията Global на Италианската Uniconfort е най-високият клас от тяхната продуктова гама. Изработена от стомана и облицована с огнеупорно керамично покритие (шамот) с високо съдържание на алуминиев оксид. Горивната камера е стъпаловидна, а стъпалата които са изработени от сплав устойчива на температури и отлагане на шлака се охлаждат от вода. Серията Global е специално проектирана за горенен на горива с високи блажност и пепелно съдържание.

Серия Biotec

Серията Biotec на Италианската Uniconfort е междинният клас в тяхната продуктова гама. Изработена от стомана и облицована с огнеупорно керамично покритие (шамот) с високо съдържание на алуминиев оксид. Горивната камера е стъпаловидна, а стъпалата които са изработени от сплав устойчива на температури и отлагане на шлака се охлаждат от вода. Серията Biotec е проектирана за горенен на горива със средни влажност и пепелно съдържание. В зависимост от параметрите на горивото системата може да бъде конфигурирана с различни ситеми за изваждане на пепелта, почистване на топлообменика и/или подаване на горивото.